Esclat d’alegria de les hortenques amb la victòria a semifinals. Foto: FCBQ

Després de quatre temporades intentant-ho, el Lima Horta femení jugarà a la segona categoria del bàsquet femení estatal l’any que ve. Les hortenques van convertir-se en campiones de Copa Catalunya fa unes setmanes a la final a quatre disputada a Sant Feliu.

El Lima va derrotar a semifinals el potent Joventut les Corts, en un partit que va començar força igualat però que es va acabar decantant cap als interessos de les hortenques, que van derrotar les cortsenques per 72 punts a 51.

A la final, el Lima es va imposar al Bàsquet Draft Gramenet, en una final que només va tenir un color, el blau marí de les d’Horta. Les noies d’Isaac Fernández van acabar guanyant la final per 44 a 74. La MVP de la final va ser la jugadora del Lima Elena Murcia, que va anotar 17 punts i va aconseguir 4 rebots.

D’aquesta manera, el Lima Horta femení jugarà a la segona femenina, on s’enfrontarà a equips de tot l’Estat, i la ciutat tornarà a tenir un representant en aquesta categoria.

Per tal d’homenatjar les jugadores del Lima Horta, el passat 25 de maig va tenir lloc una recepció oficial per part del Secretari General de l’Esport, Ivan Tibau d’una representació de l’entitat, amb jugadores, tècnics i junta directiva.

Amb aquest triomf, el bàsquet hortenc es reivindica com un dels més potents de la ciutat.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram