Imatge d’una de les funcions del festival. Foto: Twitter (@luisfergegea)

El festival solidari Phorta Solidària va celebrar la seva quarta edició el passat diumenge 22 de febrer al teatre del Foment Hortenc.

Enguany la iniciativa, impulsada pel Foment Hortenc, l’Ateneu Hortenc i els Lluïsos d’Horta, va servir per recaptar 2.000 euros que es destinaran a l’AFIBROCAT (Associació d’Ajuda per la Fibromiàlgia de Catalunya) que ajuda els malalts de fibromiàlgia. Els afectats per aquesta malaltia pateixen una alteració del sistema sensorial que causa un dolor persistent.

Batejat amb el nom de ‘Vull estar amb tu’, aquesta edició del festival va incloure les actuacions del grup de circ The 4 Lasters, del hip-hop de Solfamides, l’humor dels Còmics del Foment, la dansa de Retahila Ballet i les Veus Musicals del Foment. Gràcies a les dues funcions celebrades -la primera a dos quarts d’onze del matí i la segona a les dotze del migdia-, en les quals pràcticament es van omplir les 250 butaques del teatre del Foment Hortenc, es van vendre quasi 500 entrades solidàries al preu de cinc euros. 

Els organitzadors de l’acte han volgut agrair a “tothom la participació i al Foment Hortenc l’organització de l’acte”. L’any que ve els encarregats d’organitzar la cinquena edició del festival seran els Lluïsos d’Horta.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram