L’illa abans de les obres i una imatge sobre com quedarà. Foto: Ajuntament

Els interiors d’illa que hi ha entre els carrers de Sidó i del Lledoner, al barri de Sant Genís dels Agudells, ja es troben en procés de reforma després que a finals de febrer comencessin les obres per millorar-ne l’aspecte.

La renovació d’aquests espais, que ha de millorar el seu accés, consistirà en millorar les zones verdes, col·locar nous bancs, nous espais de gimnàstica per a la gent gran i millores en les instal·lacions de clavegueram i d’il·luminació. L’altra gran novetat serà la instal·lació d’una àrea Wi-Fi. El pressupost per a aquestes obres és de 1,2 milions d’euros i està previst que acabin d’aquí a set mesos.

D’altra banda, a finals de febrer també va començar la segona fase de les obres de millora del clavegueram del barri de la Clota, que preveu la col·locació d’un nou col·lector al passatge de Feliu i la instal·lació d’una canonada d’aigua potable que anirà des del carrer Alarcón fins al de la Puríssima. Això permetrà donar servei a dues parcel·les que actualment no tenen aigua potable.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram