Artadi Collserola

Junts reclama millores relacionades amb Collserola. Foto: Junts per Catalunya

Junts per Catalunya acaba de presentar una estratègia a llarg termini i d’àmbit supramunicipal que té per objectiu la protecció i promoció del Parc Natural de Collserola.

La presidenta del grup municipal, Elsa Artadi, va defensar ahir des de Sant Cugat que la serra de Collserola sigui un espai clau per aconseguir una Barcelona “més verda i saludable” i ho va fer acompanyada de la resta de representants del partit als municipis que també formen part del parc. “No és només un espai per fer activitat física o d’esbarjo, és el principal pulmó verd que tenim a la capital del país, perquè els espais verds de Barcelona són majoritàriament petits i desconnectats”, va afirmar Artadi.

Des de Junts per Catalunya consideren que l’actual govern municipal de comuns i socialistes “ha abandonat definitivament” projectes com ara la cobertura de la ronda de Dalt o les Portes de Collserola. Al mateix temps, la formació també reclama una millor gestió de la biomassa que genera el parc. “Fa temps que reclamem a Eloi Badia i Ada Colau que davant la crisi energètica que anem arrossegant des de fa tants mesos no aprofitem la biomassa que produeix el Parc de Collserola”, va afirmar també Artadi.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram