La companyia es va sumar a la Setmana Europea de la Mobilitat. Foto: Aigües de Barcelona

Fa molt de temps que el món ens avisa que les conseqüències del canvi climàtic, que tenen efectes directes en la salut de les persones, ja són aquí. Aquest problema es troba sobretot a les ciutats on, segons un informe de les Nacions Unides, hi viu el 55% de la població mundial.

Per lluitar contra el canvi climàtic és imprescindible repensar els mitjans de transport, ja que consumeixen una gran quantitat d’energies fòssils i, a més, alliberen emissions de gasos d’efecte hivernacle. És per aquesta raó que Aigües de Barcelona, que està compromesa en contribuir a la reducció d’emissions de la contaminació de l’aire de l’àrea metropolitana de Barcelona, es va sumar a la Setmana Europea de la Mobilitat, que es va celebrar entre el 16 i el 22 de setembre. Enguany, es va centrar en la mobilitat sostenible, saludable i segura.

142 vehicles 100% elèctrics

En aquests moments la companyia disposa, amb un parc de 142 vehicles 100% elèctrics, de la flota de vehicles elèctrics més gran de tota l’àrea metropolitana de Barcelona. Els seus vehicles van fer el 2020 un total de 619.039 kilòmetres i, gràcies a aquests, Aigües de Barcelona va evitar l’emissió de 99 tones de CO2.

En aquest sentit, la companyia ha desenvolupat un pla de mobilitat que no només s’ha convertit en una eina de treball, també en una eina de consulta i promoció d’hàbits de mobilitat sostenible, segura i saludable. Per tal de donar a conèixer el seu compromís amb la mobilitat verda, Aigües de Barcelona ha retolat la seva flota de vehicles elèctrics amb un nou disseny.

“Amb l’impuls de l’aigua, canviem el futur”, és la línia de treball d’aquesta companyia que treballa per fer de Barcelona un lloc més lliure de contaminació i, per tant, un lloc millor perquè hi visquin les persones.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram