A la mostra hi participen 11 artistes. Foto: Districte

El Recinte Modernista de l’Hospital Sant Pau acull a partir de demà, i fins a 26 de març, l’exposició benèfica ‘Art solidari’, que té per objectiu aconseguir més recursos per a la investigació que el mateix Sant Pau està fent sobre la Covid-19.

A la mostra es podran veure pintures, escultures, il·lustracions, instal·lacions artístiques, gravats i litografies d’un total d’onze artistes, entre els quals hi ha Balu, Patricia Cancelo, Mercedes Rogla, Lluís Cadafalch o Josep Maria Forcada.

La iniciativa la promou la Fundació Hospital de la Santa Creu i Sant Pau i parteix d’una proposta de l’artista Patricia Cancelo, que poc després de la declaració de l’estat d’alarma va donar un lot de deu escultures per recaptar fons per un projecte impulsat per Elisa Llurba, directora del Servei de Ginecologia i Obstetrícia de Sant Pau, per investigar els efectes del coronavirus sobre les dones gestants. A partir d’aquesta primera donació, Cancelo, com a comissària artística, i la Fundació van idear aquest projecte solidari al qual s’han afegit deu artistes més, tots ells vinculats amb Barcelona.

L’exposició es podrà visitar gratuïtament de dilluns a dissabte d’11 h a 19 h i els diumenges d’11 h a 14 h al Pavelló de l’Administració.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram