El que està fent el Govern espanyol amb Catalunya és un assetjament pur i dur, i tan violent que hauria de ser castigat, ja no dic per un tribunal espanyol, perquè no ens en sortiríem mai, perquè tots estan tallats pel mateix patró, sinó per un tribunal europeu, i si aquest tribunal fos just, hauria de castigar el Govern espanyol. Dimissió i, potser, presó.

A part de totes les barbaritats econòmiques que ens estan fent, ara tornen a arremetre contra l’eix fonamental de la nostra pàtria: la nostra llengua. Per unes poques famílies, volen carregarse tot el sistema educatiu respecte a la immersió lingüística que tants bons fruits ha donat.

Si per disset famílies són capaços de fer això, què no hauríem de fer nosaltres, que l’Onze de Setembre vam sortir un milió de persones a exigir la llibertat del nostre poble, la independència?

Això que Espanya ens fa és un maltractament que raneja en el sadisme, el cinisme i tot el que es vulgui.

Què s’ha pensat aquesta gent? Espanya es caracteritza, des de sempre, per no respectar cap cultura. La seva, la de l’imperi que encara es pensen que tenen, és la que ha de prevaler sempre. Aquesta vegada han topat amb una nació que ja en té prou de tots ells. Utilitzant totes les baixeses més infames que es poden utilitzar políticament només aconsegueixen convèncer-nos més que sense ells seríem un gran país. Són tan miserables i poc intel·ligents que no s’adonen que tot aquest assetjament se’ls està convertint en un bumerang.

No farem ni un pas enrere!

Per Rosa Maria Cendrós /  Nou Barris

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram