Cartell promocional de la trobada “Reinventa la Cooperació”. CRAJ

Aquest dijous al vespre l’Espai Jove La Fontana (Gran de Gràcia, 190-192) acull una sessió de reflexió dedicada a la cooperació i la solidaritat. Es tracta de la jornada “Reinventa la cooperació. Les diferents cares de la solidaritat”, organitzada pel Centre de Recursos per a les Associacions Juvenil de Barcelona (CRAJ).

La trobada vol ser un punt de reflexió i divulgatiu sobre la feina que fan les entitats en altres països. La cita servirà per explicar als joves de la ciutat la tasca que s’està fent. Aquells que estiguin interessats a col·laborar-hi podran informar-se per formar part d’alguna d’aquestes associacions. Moltes d’aquestes entitats donen suport a la jornada, com ara l’Associació Catalana per la Pau, Banc de Recursos, Aigua per al Sahel o SETEM-Catalunya, entre d’altres.

La jornada començarà a les 18.30 hores amb una xerrada amb el títol “Cooperació: com i per què?”, a càrrec d’Eduard Ballester, director de la Federació Catalana d’ONG’s per al Desenvolupament, de Ferdinand Noukwe, d’Àfrica Edusa, i d’Ignacio Oliete, de la Fundaçao Vitòria Amazonica. Després d’un lleuger refrigeri (21.30 h), la jornada continuarà amb el concert del cantautor mexicà Pablo Gil i el grup de Mali, Banan Kaló. Durant tota la tarda es podrà visitar l’exposició “Reinventa la Cooperació”, amb la mostra de la tasca feta per diferents entitats arreu del món.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram