Cara Lina López

Lina López (Fundació Festa Major) : “Tenim molta il·lusió”

Aquestes festes de Gràcia seran les primeres de Lina López com a presidenta de la Fundació Festa Major de Gràcia, després que prengués el relleu de Carla Carbonell fa uns mesos. En aquestes setmanes prèvies, López reconeix que està vivint “dies molt frenètics”, però que ho està fent amb “molta il·lusió” perquè és “un honor”.

“Hi ha moltes ganes d’aquesta edició perquè és el retorn a la normalitat, de tornar a la veritable festa al carrer després de dues edicions descafeïnades”, assegura, alhora que posa en valor la capacitat de “reinventar-se” que hi va haver des de l’organització de les festes durant la crisi sanitària.

Recuperar el ritme

Malgrat les ganes, López reconeix que recuperar el ritme d’abans de la pandèmia no ha estat una tasca fàcil. “La tornada està sent una mica complicada perquè hi ha gent que s’ha desenganxat de les comissions de carrer”, de manera que en alguns carrers falten mans. La presidenta explica que alguns veïns li han compartit la seva preocupació perquè, a més de comptar amb menys gent, ells són tres anys més grans i han perdut el costum de fer grans guarnits.

Malgrat tot, López insisteix a destacar “les ganes i la il·lusió”, que s’han imposat a tots els entrebancs amb què hagi pogut topar la Festa Major de Gràcia.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram