La plaça del Sol esdevindrà la plaça del Folk. Foto: Fundació Festa Major

Com cada any, a més dels carrers i places guarnits, hi ha molts altres espais de la Vila que es transformen durant els dies de Festa Major.

És el cas de la plaça del Sol, que es transforma un any més en la plaça del Folk. Al llarg de les jornades de Festa Major aquest espai organitzarà diversos esdeveniments entorn d’aquesta temàtica, a càrrec de TRAM, la Fundació Festa Major i el Districte de Gràcia.

La plaça del Diamant tornarà a inundar-se de música swing i ball lindyhop, de manera que per uns dies serà la plaça del Swing i aplegarà hoppers vinguts d’arreu de la ciutat i més enllà de Barcelona. Els esdeveniments relacionats amb el swing seran organitzats per l’Orfeó Gracienc, a més de la Fundació i el Districte.

La plaça de la Revolució esdevindrà l’ARTeneu de Gràcia, un espai de diàleg impulsat pel Districte on les arts escèniques tindran un paper especial. A la plaça Joanic, l’Associació de Veïns i Comerciants, conjuntament amb la Fundació, oferiran un ventall d’activitats farcit per a tots els gustos i públics.

Els Jardins de Manuel Torrente acolliran el Tasta Gràcia, a càrrec d’El Cargol Graciós i la Fundació. La plaça de les Dones del 36 també acollirà diversos actes a càrrec del Consell de Dones del Districte i la plaça del poble Romaní tindrà un espai dedicat a la gent gran. El Centre Catòlic del carrer de Santa Magdalena esdevindrà l’Espai de la Calma i el passeig de Sant Joan acollirà més actes festius, entre altres.