A poc més d’un centenar de dies perquè comencin les obres de remodelació de les instal·lacions dels Lluïsos, l’entitat ha fet una crida als graciencs perquè aportin les seves propostes al projecte.

Sota el lema Tots som Lluïsos. Tots construim Lluïsos, s’organitzen diverses reunions informatives en les que tothom podrà dir la seva. “Es tracta d’un projecte que requereix la imprescindible aportació de tothom que se senti vinculat als Lluïsos.

Desitjo que t’hi sentis implicat i, per tant, formis part del procés”, explica el president de l’entitat Oriol Hosta.

Tal i com afirmen els graciencs “tenim davant una fita importantíssima i, segurament, un punt d’inflexió en la història de l’entitat”.

Gràcies a la subvenció d’un total de 450.000 euros de l’Institut de Cultura de Barcelona (ICB) Lluïsos podrà fer la reforma del teatre, una millora general de tot l’edifici i de l’accessibilitat.

Amb la reforma s’aconseguirà un millor aïllament tèrmic i acústic i unes instal·lacions eficients energèticament. També es disposarà d’espais que permetin obrir Lluïsos de 9 a 24h, per realitzar- hi noves activitats i ser el punt de trobada dels professionals, i com a conseqüència s’incrementarà el nombre de socis.

La reforma permetrà que s’assoleixin les condicions necessàries per a l’ús de l’edifici com a equipament sòcio-cultural i esportiu.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram