Biblioteca Mª Antonieta Cot Miralpeix. Arxiu

La biblioteca Mª Antonieta Cot i Miralpeix obrirà finalment el proper mes de setembre coincidint amb l’inici del curs escolar. Malgrat que la planificació inicial del districte preveia realitzar una jornada de portes obretes al públic durant el mes de maig, la prohibició de dur a terme inauguracions o actes similars durant la campanya electoral ha enderrerit la obertura del centre.

L’estructura de l’edifici està completament acabada i durant l’estiu s’aprofitarà per donar cos al seu interior instal·lant el mobiliari, traslladant el fons documental de què disposarà la biblioteca i donant d’alta els serveis bàsic com la llum, l’aigua o la connexió a internet.

XARXA COMPLETA

L’obertura de la biblioteca Antonieta Cot i Miralpeix completarà la xarxa de biblioteques del districte que ja compata amb la de la Vila de Gràcia i la Juame Fuster. Aquest nou equipament compatrà amb una superfície aproximada de 1.300 metres quadrats repartits en quatre plantes. La seva distribució permetrà la creació d’espais específics com una sala polívalent per a diferents activitats, una zona infantil o una altra reservada als audiovisuals.