Fira Medeval Creu Coberta

Foto cedida

La Fira Medieval d’enguany a Creu Coberta serà molt especial, perquè tindrà un convidat d’excepció. Ni més ni menys que el rei Jaume I, acompanyat de la seva cort. Aquesta serà la gran atracció de la festa, que tindrà lloc el 30 de setembre i l’1 d’octubre a Creu Coberta. Com sempre, recrearà l’esperit medieval amb parades artesanes, botigues del barri ambientades per a l’ocasió i molta gastronomia. També inclourà activitats i jocs per a tota la família. La Fira és una de les activitats del programa BCNx10, impulsat per l’Ajuntament amb fons de l’impost turístic i gestionat per Turisme de Barcelona.

Violant d’Hongria, també

A més de totes les activitats, enguany s’hi afegeix aquesta visita, que avança Albert Torras, cap de Comunicació de l’associació de comerciants Creu Coberta. “Vindrà una companyia de teatre de Tortosa. Amb cavalls de cartó i amb l’ajut de dos actors, representarem la visita al barri del rei Jaume I i la reina Violant, acompanyats de la seva cort, que seran les alumnes de La Fàbrica dels Somnis”, explica. Perquè tot surti bé, l’entitat ha demanat la participació d’altres entitats i comerciants per ampliar el seguici.

Trobareu tota la informació sobre les activitats de la Fira Medieval de Creu Coberta a la pàgina web visitbarcelona.com/BCNX10.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram