Rebost Solidari

La situació del Rebost Solidari segueix encallada. Foto: Ajuntament

El Rebost Solidari de Gràcia continua sense saber què serà d’ell en un futur pròxim. L’entitat segueix sense gaudir de les subvencions amb què en principi havia de comptar per poder continuar oferint el servei. De fet, aquest mes de setembre ja no han pogut obrir perquè no disposen dels diners suficients per al propi manteniment.

És per aquest motiu que la presidenta del grup municipal de Junts per Catalunya a l’Ajuntament, Neus Munté, ha denunciat que el tancament es produeix “a causa de problemes de sostenibilitat econòmica derivats dels pagaments endarrerits i de l’insuficient suport que l’entitat rep per part de l’Ajuntament”. En aquest sentit, ha exigit al govern municipal que es faci una reforma del sistema de subvencions a les entitats socials i alhora es busqui una solució urgent per salvar el Rebost Solidari.

A l’expectativa

La resposta de l’Ajuntament ha estat que es compromet a garantir la viabilitat del projecte, però més enllà de la resposta institucional, des del Rebost Solidari afirmen que no tenen cap notícia oficial. Josep Manel Alejandre, integrant del Rebost, afirma que segueixen a l’expectativa i que, tot i no haver obert al setembre, mantenen el compromís d’obrir el 4 d’octubre tot i no saber “quant de temps podrem continuar oberts”. Alejandre continua dient que no volen rebaixar els estàndards i necessiten una solució solvent.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram