El Mercat de la Llibertat celebra enguany el seu 125è aniversari i ho fa programant diverses activitats que es duran a terme al llarg de l’any. Concerts, festes infantils, sortejos o concursos són algunes de les sorpreses i activitats que els comerciants han preparat pels seus clients.

Els dos milions d’usuaris anuals de què disposa i el fet d’haver guanyat el Premi d’Or 2012 a l’excel·lència en noves infraestructures de mercats, que atorga la Unió Mundial de Mercats Majoristes, han posicionat el reformat Mercat de la Llibertat en un referent a la ciutat. Per aquesta raó, l’alcalde Xavier Trias ha volgut felicitar als paradistes i s’ha desplaçat fins l’equipament per saludar-los un per un. A més, ha estat l’encarregat de descobrir dues plaques commemoratives que llueixen a les instal·lacions: una recordant els 125 anys d’activitat i l’altra amb motiu del guardó obtingut.

En aquesta trobada, l’Alcalde ha aprofitat per defensar els mercats com “una peça clau en la construcció de la ciutat, i en la creació de convivència i cohesió social”. Aprofitant la visita, Trias ha refermat l’aposta de Barcelona pels mercats municipals ja que “es tracta d’un model d’èxit que uneix als ciutadans i alhora genera llocs de treball”.