Capella Raval

Foto: La Capella

La Capella del Raval continua programant el cicle d’exposicions seleccionades en l’última edició del programa Barcelona producció. En aquesta ocasió ho fa amb dues mostres creades a quatre mans: El otro aquí, una proposta conjunta de Valentina Alvarado Matos i Carlos Vásquez Méndez que parla sobre els records i la memòria, i, d’altra banda, Ghost Rider, una creació de Joan Pallé i Cayetano Truyols que es mou entre el protopunk, la cultura popular dels anys 70 del segle passat i la literatura clàssica. Totes dues es poden visitar fins al 21 d’abril.

A El otro aquí es parla de memòria personal i col·lectiva i de la distància que sovint hi ha entre allò que la gent recorda d’un fet i el que realment va passar. La capacitat de transformar records o d’oblidar successos, dues qüestions on l’ésser humà es mou bé.

Ghost Rider, per la seva banda, presenta una història nascuda de la literatura clàssica, concretament del Faust de Goethe, per parlar de la joventut eterna a través de la combinació amb l’estètica dels còmics Marvel dels anys setanta i del punt de partida musical de la banda Suicide.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram