Oriol Carrió

Oriol Carrió propietari de la Pastisseria Oriol Carrió

Oriol Carrió és un d’aquells comerciants compromès amb la causa. Amb l’associació de comerciants, amb l’esplai del barri, amb la festa major i amb el que calgui. Encara sort que, de tant en tant, li deixen temps per a la seva vocació: la seva pastisseria del carrer Bailèn, 216.

Quina és la situació del comerç al carrer Bailèn?
Hem estat un temps arrencant i parant a conseqüència dels canvis en el comerç i de la pandèmia. Ara, l’associació està començant a engegar-ho tot una altra vegada i fent campanyes.

Esteu en línia ascendent.
Ara mateix tenim molta sort perquè tots els locals estan plens
i hi ha molta varietat de comerç. Està entrant gent nova amb nous projectes. Fa molt goig passejar i veure tots els locals amb les portes obertes.

Això anima molt el comerç, oi?
Sí. A més, al carrer Bailèn tenim la sort de tenir un supermercat, que ens situa com una referència. I des que hi ha el mercat de l’Abaceria Central molt a prop també hem notat que ve més gent de Gràcia.

Com poden ajudar les administracions el comerç?
La llista seria llarga… Jo començaria per demanar més facilitats burocràtiques per a les associacions. L’administració ha d’entendre que tenim negocis i família i que accedir a tràmits o a subvencions és una feina feixuga.