La Nit Lila arriba a la seva segona edició. Foto: Twitter (@shobcn)

El comerç de Gràcia intentarà dinamitzar i impulsar les vendes durant aquests primers dies de rebaixes d’estiu amb la Nit Lila, un esdeveniment cent per cent gracienc que arribarà enguany a la seva segona edició i que compta amb la col·laboració del Districte.

El pròxim divendres dia 10, a partir de les set de la tarda i fins a la mitjanit, centenars de comerços de Gràcia, Camp d’en Grassot i Vallcarca obriran les seves portes per oferir descomptes, degustacions i una ambientació on la llum i el color lila seran el leitmotiv de l’acte.

Una de les associacions de comerciants participants, Nova Travessera, portarà una xaranga perquè desfili pels carrers graciencs i celebrarà sessions de ball. Per la seva banda, la Unió de Bortiguers de Travessera i Casc Antic organitzarà, a través d’un dels seus associats, una sessió de cinema a la fresca.

Tot i que les botigues tancaran a la mitjanit, els visitants de la Nit Lila podran seguir gaudint una estona més de les terrasses que alguns bars participants col·locaran aquell dia a l’exterior.

La Nit Lila és un esdeveniment creat per intentar animar l’inici de les rebaixes d’estiu, una campanya que els botiguers graciencs encaren amb esperança. “Tenim bones perspectives perquè la gent ha guardat més diners i no té tanta por a gastar”, explica Sergi Calafell, president de Nova Travessera, una postura que comparteix David Rodríguez, màxim dirigent dels botiguers de Travessera i Casc Antic, el qual considera que els primers dies de rebaixes “han anat millor que l’any passat”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram