No podem continuar tolerant aquest despropòsit contra la nostra llengua. Als qui tenim una certa edat ens sorprèn que algú que ostenta el càrrec de ministre de Cultura, entre d’altres apartats, tingui tan poca sensibilitat i respecte a la llengua pròpia d’un país com ho és Catalunya.

Els qui vam viure un passat franquista amb una repressió i persecució absoluta hem de conèixer de nou la imposició del castellà en detriment de la nostra llengua. El programa que pretén portar a terme el ministre Wert és mereixedor d’un tractament d’ignorància acompanyat d’una desqualificació al càrrec del ministeri esmentat. Demostren tenir una ment recargolada i sense una base cultural en el moment de considerar la nostra parla i cultura com una llengua tercermundista, i donant mostres de volerla extingir.

Això només passa a la cavernícola Espanya. No s’adonen que som un poble íntegre i ocupat per la força. Fa gairebé 300 anys que vivim amb el domini d’una imposició de drets i de llengua, amb un assetjament continuat i amb clares mostres de sentir-se incòmodes amb nosaltres, Catalunya.

No podem continuar tolerant aquest despropòsit contra la nostra llengua. Als qui tenim una certa edat ens sorprèn que algú que ostenta el càrrec de ministre de Cultura, entre d’altres apartats, tingui tan poca sensibilitat i respecte a la llengua pròpia d’un país com ho és Catalunya. Els qui vam viure un passat franquista amb una repressió i persecució absoluta hem de conèixer de nou la imposició del castellà en detriment de la nostra llengua. El programa que pretén portar a terme el ministre Wert és mereixedor d’un tractament d’ignorància acompanyat d’una desqualificació al càrrec del ministeri esmentat. Demostren tenir una ment recargolada i sense una base cultural en el moment de considerar la nostra parla i cultura com una llengua tercermundista, i donant mostres de volerla extingir. Això només passa a la cavernícola Espanya. No s’adonen que som un poble íntegre i ocupat per la força. Fa gairebé 300 anys que vivim amb el domini d’una imposició de drets i de llengua, amb un assetjament continuat i amb clares mostres de sentir-se incòmodes amb nosaltres, Catalunya.