Els Fernández Diaz, Jaume Collboni, Ada Colau i similars aniran a l’infern. No els agrada el cel de Catalunya i del món ple d’estrelles i d’estelades.

Ada Colau diu que està en contra dels pisos d’ús turístic. Però el seu número 4, Jaume Asens, que és advocat d’okupes, té un apartament buit a Diagonal Mar.

El manifest del Procés Constituent que lidera la futura exmonja Teresa Forcades no fa cap referència al procés.

El nacionalcatolicisme espanyol menysté sor Lucia Caram per la seva acció pública que és fidel al compromís cristià. Aquesta monja argentino-catalana segueix les petjades del bisbe Pere Casaldàliga. Les llistes de Ciudadanos amb gent procedent del falangisme i de la xenòfoba PxC mostren l’autèntica cara d’aquest partit sobiranista espanyol liderat per Albert Rivera que afirma que el castellà està discriminat a Catalunya.

El caos ferroviari viscut a Catalunya el 21 de maig en plena campanya electoral confirma la postura de menyspreament econòmic, social i polític del Govern d’Espanya respecte els legítims interessos de Catalunya i la seva ciutadania. Xavier Trias, Alfred Bosch i David Fernández han defensat en campanya i defensen Barcelona com capital nacional de Catalunya a Europa i al món. Tenen la convicció que el procés sobiranista beneficia les ciutats catalanes i no va contra ningú.

El sobiranisme català es democràtic i pacífic. Sosté que una Espanya sobirana i una Catalunya sobirana constituiria la millor fòrmula per a una relació més lliure i solidària.

La Doctrina Social de l’Església sosté que tota opció política, inclosa la independentista, és legítima sempre que es propugni de manera democràtica.

El Vaticà dona suport a les nacions petites que consegueixen la seva independencia. El papa Joan Pau II va viatjar a tots els països que aconseguien la seva sobirania, i el papa Francesc visitarà el proper 6 de juny a Sarajevo, capital de Bòsnia.

Aquesta visita coincidirà amb la final de la Champions, on hi haurà moltes estelades i banderes catalanes i de Dinamarca. El Parlament d’aquest país ha aprovat una resolució favorable a considerar la sobirania de Catalunya.