Els veïns van dir què volen a l’antic cinema. Foto: @SFamiliaEnComu)

La plataforma Recuperem el Niza va celebrar dijous passat una concentració per recordar el primer aniversari de l’inici de les mobilitzacions contra la construcció d’un supermercat Mercadona a l’antic cinema Niza.

Un dels portaveus de la plataforma, Joan Itxaso, explica a Línia Eixample que “la trobada va ser un recordatori del nostre primer acte”, es mostra esperançat que amb el canvi de govern la qüestió pugui agafar una altra direcció.

“L’acte de dijous no anava en contra del nou govern, però sí que serveix per recordar que el problema continua i que esperem discutir sobre el fons de la qüestió amb els nous representants municipals”, afegeix Itxaso. De fet, la plataforma ja ha tingut l’oportunitat de parlar amb el nou regidor, Agustí Colom. Va ser el passat 30 de juny, durant una trobada de la qual “en va sortir el pacte de començar a tractar la qüestió després de l’estiu, ja que no és un tema tan urgent com el de la gestió de l’impacte del turisme”, argumenta Itxaso.

D’altra banda, fonts del Districte s’han limitat a assegurar a aquesta publicació que “aquest és un dels temes que el nou govern municipal té sobre la taula per estudiar quines són les seves possibilitats reals”.