Els petits tenien un i tres anys. Foto: Línia Eixample

Quatre persones han mort aquesta matinada en un incendi a la plaça Tetuan. Dues d’elles són nens petits que tindrien, segons les primeres informacions, un i tres anys. Tots quatre estarien ocupant un baix en el número 20 de la plaça, que era una antiga entitat bancària, segons ha explicat des del lloc el cap de la Divisió d’Operacions dels Bombers de Barcelona, Àngel Lòpez.

Els Bombers han rebut un avís cap a les 5.56 hores d’un testimoni que assegurava que sortien flames i fum del baix. En arribar-hi, han trobat quatre persones confinades en un pati al soterrani, que han resultat ferides. Les víctimes mortals es trobaven en l’interior del domicili, inconscients, i el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) no ha pogut reanimar-les.

Al lloc dels fets s’hi han desplaçat vuit dotacions dels Bombers de Barcelona, mentre que el Servei d’Emergències ha activat dotze unitats terrestres i l’equip de psicòlegs, i en total ha fet vuit assistències. Dels ferits, dos han estat traslladats a l’Hospital del Mar i dos més al de Sant Pau, en estat menys greu.

També han acudit al lloc de l’incendi l’alcaldessa Ada Colau i el conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena.