La piscina Sant Jordi ha estat tancada des de l’octubre. Foto: Piscina Sant Jordi

La piscina Sant Jordi va haver de tancar el passat 10 d’octubre, quan part del sostre es va esfondrar mentre hi havia usuaris a les instal·lacions. Des de l’incident, que va quedar en un ensurt, l’equipament ha estat tancat. Ara, per fi, ja se sap quan reobrirà: el pròxim mes de juny, segons ha avançat betevé. De fet, a principis de febrer, el regidor de l’Eixample, Pau Gonzàlez, va dir durant l’Audiència Pública que la reobertura arribaria entre Setmana Santa i juny.

Les obres en aquesta piscina, ubicada al recinte de l’Escola Industrial, ja estaven previstes abans de l’esfondrament del sostre. Així ho va apuntar Gonzàlez en l’última Audiència Pública davant les queixes d’usuaris i veïns. Concretament, havien de començar una setmana després d’aquell succés. “No s’hi va arribar a temps”, va admetre el regidor aleshores.

El compromís de l’Ajuntament és que l’equipament torni a funcionar abans que arribi l’estiu. “Estem fent un esforç titànic”, ha assegurat el regidor d’Esports, David Escudé, en declaracions a betevé. El cost de les obres és de 600.000 euros i inclou la substitució del sostre i millores en la climatització i la il·luminació de l’espai. Sigui com sigui, es preveu fer una reforma integral de la piscina Sant Jordi en qüestió de dos o tres anys.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram