La piscina Sant Jordi, a l’Esquerra de l’Eixample. Foto: Piscina Sant Jordi

Ensurt a la piscina Sant Jordi, al recinte de l’Escola Industrial: una part del sostre de les instal·lacions s’ha esfondrat aquest dilluns al matí sense deixar cap ferit. Segons ha informat betevé, en el moment dels fets hi havia dos grups escolars i una desena de socis a dins de l’equipament, però, afortunadament, a la zona afectada no hi havia ningú. Tot i això, la piscina ha quedat tancada al públic i de moment no hi ha data de reobertura.

L’esfondrament no ha resultat tan greu com podria haver estat perquè hi havia una malla protectora a sota del sostre, per evitar precisament qualsevol incident d’aquesta mena. Així doncs, la malla ha evitat que les plaques que s’han desprès del sostre acabessin impactant a l’aigua o a terra.

La reparació del sostre de la piscina ja estava pendent abans de l’esfondrament d’avui i la previsió era que les obres comencessin el mes vinent. Així ho ha confirmat Josep Ruiz, gerent de la Federació Catalana de Natació, l’ens que gestiona aquesta piscina de l’Esquerra de l’Eixample, en declaracions al programa Planta Baixa de TV3. Ruiz també ha dit que estan “esperant els informes tècnics dels arquitectes per veure quina serà la primera actuació davant d’aquest fet” i que segurament caldrà esperar “unes 48 hores” per tenir-lo.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram