Les inscripcions per participar en la 36a edició de la Cursa d’El Corte Inglés, la segona prova atlètica popular més important del món per darrere de l’australiana Sun-Herald City 2 Surf, es van obrir el passat dia 4 i no es tancaran fins al pròxim 5 d’abril.

La tinenta d’Alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports, Maite Fandos, va assistir a l’acte de presentació i de tret de sortida de les inscripcions la setmana passada, on va destacar la importància d’aquesta cursa, que travessa el districte de l’Eixample de punta a punta, com a exemple de la capitalitat internacional esportiva de la ciutat de Barcelona.

“La Cursa d’El Corte Inglés és un exemple en què el vessant esportiu i solidari de Barcelona es reuneixen en una competició”, va afirmar Fandos sobre una prova que cada any aposta per una bona causa i que, pel seu caràcter popular i obert a tothom, reuneix milers de participants. Enguany, la Cursa d’El Corte Inglés col·laborarà amb la tasca de la Fundació Ulls del Món. Aquesta entitat treballa per combatre la ceguesa al planeta, que ara per ara afecta gairebé 40 milions de persones.

L’any passat, la Cursa va superar els 72.000 participants i va assolir, així, els 2.035.624 participants si se sumen totes les edicions celebrades des del 1979. Per altra banda, l’edició del 2013 va registrar un 45% de dones participants, aspecte que converteix la cursa en la prova amb més participació femenina de la capital catalana.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram