L’Ajuntament iniciarà una campanya de control i prevenció

L’Avinguda Gaudí, els carrers Aribau i Casanova, i els carrers Consell de Cent i Balmes són segons l’Ajuntament de Barcelona les zones del districte de l’Eixample que acumulen més soroll nocturn.

Per això, per tal de reduïr la contaminació acústica, el proper dia 17 de maig el consistori iniciarà una campanya de control i prevenció. El motiu principal és l’arribada de l’estiu i amb ella un notable increment del lleure nocturn als carrers de la ciutat.

L’actuació del consistori se centrarà en les zones de més elevada concentració de ciutadans com per exemple les terrasses, locals nocturns o places.

En paral·lel, també es duran a terme campanyes de sensibilització de la població, com per exemple el repartiment de material als establiments on es recorda que s’ha d’evitar el soroll o la contractació de setze equips de mims que intentaran evitar el xibarri durant la nit.

CONCURS

L’Ajuntament ha obert un període d’inscripció perquè totes aquelles empreses que es vulguin fer càrrec d’aquesta iniciativa presentin els seus projectes. Abans de l’estiu, s’haurà escollit a l’afortunada que s’encarregarà de mesurar el nivell de decibels a diferents zones de Barcelona i marcar-ne les més conflictives. A partir d’aquest estudi inicial l’Ajuntament repartirà arreu de la ciutat un total de 22 equips que mesuraran, periòdicament el soroll en aquests espais.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram