Els Reis Mags d’Orient arribarana Barcelona la tarda del 5 de generunes hores abans de repartirels regals a tots els nens i nenesde la ciutat.

RECORREGUT

A les 17h els Reis arribaran alMoll de la Fusta a bord del pailebotSanta Eulàlia on els ciutadansi Xavier Trias, l’alcalde deBarcelona els rebran amb elsbraços oberts. L’inici de la Cavalcadaestà previst a les 18.30h desde l’avinguda dels Marquès del’Argentera, on es troba el Parcde la Ciutadella. Aleshores començaràuna llarga caminadaper la ciutat on Ses Magestats iel seu seguici de patges saludarana tots els nens i nenes.El recorregut continuarà finsarribar aproximadament a les19.15h a la Via Laietana. En pocmés de mitja hora els Reis passaranper Plaça Urquinaona i elcarrer Fontanella. Passaran perplaça Catalunya i el carrer Pelaisobre tres quarts de vuit i a les20.05h hauran creuat plaça Universitati la Ronda de Sant Antoni.Mitja hora més tard les carrossespassaran pel carrer Sepúlvedafins arribar a l’AvingudaParal·lel a les 21h. Si no hi hacap imprevist, la cavalcada hauriade finalitzar a les 21.20h a l’AvingudaReina Maria Cristina, ones troben les fonts de Montjuïc.MOBILITATLa cavalcada afectarà la circulaciópel centre de Barcelona, concretamentper les vies on vagipassant la comitiva reial. Per aixòla Guàrdia Urbana efectuarà tallsde trànsit a mesura que la cavalcadaavanci i en funció de laquantitat de públic a la zona. Entot cas, les restriccions començarancap a les cinc de la tarda is’allargaran fins passades les noudel vespre.A la Plaça d’Antoni López i davantde l’escenari del Moll de laFusta hi haurà dos espais reservatsper les persones amb mobilitatreduïda que vulguin veured’aprop la cavalcada.Un any més, els ciutadans iciutadanes de Barcelona tindranla possibilitat de saber en cadamoment on es troben Melcior,Gaspar i Baltasar durant el recorregutenviant un SMS des delmòbil al 217010 amb la paraula“Cavalcada” o entrant al webbcn.cat/recorregut.

PARTICIPANTS

Des de fa un mes ja es coneixenels afortunats que acompanyaranels tres Reis Mags durant laCavalcada d’enguany. La Cridaper participar en aquesta nit màgicava ser tot un èxit. 1.815 inscripcionsper convertir-se en patges,acompanyants i col·laboradors.Finalment, només hi haurà180 participants. 30 nens i 150majors de 13 anys que faran deCarters Reials, patges anunciadorsi col·laboradors tècnics.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram