menjar

El festival gastronòmic arriba aquest cap de setmana. Foto: Facebook (All Those)

L’11 i 12 de novembre el festival All Those Food Market torna als jardins del Teatre Nacional de Catalunya. Un esdeveniment que va comptar amb la presència de més de 200.000 persones en la seva última edició. Així doncs, el dissabte a partir de les 11.00 hores es podran degustar les propostes d’street food d’alguns dels millors restaurants de la ciutat. A més, els assistents també podran conèixer les últimes tendències en artesania gastronòmica en un mercat que comptarà amb més de 60 projectes d’emprenedors locals que promouen el consum local i la qualitat.

Gran varietat de propostes gastronòmiques

L’objectiu del festival és reunir les propostes gastronòmiques més innovadores i amb una gran varietat de gustos i combinacions. Així doncs, entre els participants trobem els ‘platets icònics’ de Dos Pebrots, les tapes japoneses de Brugarol, els dumplings artesans de Lady Dumpling, l’artesania en cru de La Tartarería o la cuina casolana de Casa Ñidro. A més, els amants de la brasa podran gaudir dels plats del Palo Verde.

Els clàssics de l’All Those Food Market no podien faltar i els assistents podran gaudir del Gresca i de les originals tapes barcelonines del Bar Alegría. Com era d’esperar, també hi serà la proposta d’street food de Xavier Pellicer amb la col·laboració de Les Nenes i l’entrepà de calamars del Mas Vell.

Recórrer el món a través del menjar

Els més atrevits i que tinguin curiositat per recórrer el món a través de la barreja de sabors ho podran fer amb les cachapas veneçolanes de La Cachapera i els entrepans de pastrami de Fat Barbies.

L’aposta per les cuines del món continua amb la cuina fusió de A Tu Bola, la barbacoa peruana de Warike, les tapes tailandeses de Lamun Cocina Thai, els dumplings de Dr. Zhang i el ràmens de Koku Kitchen.

Per acabar un bon recorregut gastronòmic sempre venen de gust unes bones postres encapçalades per Jon Cake i els seus cheesecakes. També hi haurà les quiches de The Pan’s Club i opcions de pastissos vegans de Tonka.

 Tallers i programes

Aquesta nova edició d’All Those Food Market comptarà amb una gran oferta de tallers gastronòmics, de la mà de Sal Maldon. També hi haurà un programa dedicat a l’alimentació saludable, la meditació i autocura, de la mà de Naturitas.

Els més petits també podran gaudir de tot un seguit d’activitats com aprendre a sembrar flors comestibles. El festival tindrà un espai chill out per a famílies i una zona de jocs per als bebès.