Els guanyadors, eufòrics al podi. Foto: Claror

Els atletes Adel Mechaal i Esther Guerrero són els dos nous vencedors de la Milla de la Sagrada Família, que es va disputar per trenta-tresena vegada el passat diumenge 14.

L’organització havia fet servir la imatge de Mechaal per promocionar la cursa i l’atleta de Palamós no va decebre i no va voler deixar dubtes de la seva condició de favorit. El corredor del New Balance va completar la prova en 4 minuts i 3 segons, una marca que es converteix en històrica, ja que rebaixa en un segon la plusmarca anterior, que tenia Belal Mansor des de l’any 2009. El podi masculí el van completar dos grans noms més d’aquestes distàncies, Marc Alcalá i Llorenç Sales, mentre que altres figures com els corredors del FC Barcelona Ibrahim Ezzaydouny i Artur Bossy van haver de conformar-se amb la quarta i amb la cinquena posició, respectivament en una prova que va tornar a presentar un cartell de luxe.

La cursa femenina va ser encara més emocionant. La banyolina Guerrero, companya de Mechaal al New Balance, va trencar el domini de cinc victòries consecutives de Solange Pereira, que es va perdre la cita. Guerrero va aconseguir la victòria gràcies a la seva marca de 4 minuts i 53 segons, tres segons millor que la de Montse Mas, que va acabar segona, i de Laura Méndez, tercera en discòrdia. Igual que havia passat en la categoria masculina, l’atleta del Barça Ingrid Pino o la badalonina Míriam Ortiz, es van quedar fora del podi.