Els comerciants, bolcats amb el Carnestoltes. Foto: Encants Nous

L’apatia i el fred de febrer sempre es viuen millor durant el Carnestoltes. Els comerciants ho saben i per aquesta raó van organitzar una sèrie d’activitats per celebrar la festa més esbojarrada del calendari.

Per una banda, més de 300 persones van gaudir de la festa de Carnestoltes organitzada per l’Eix Sagrada Família i el Mercat el passat dia 10, a la cruïlla de Provença amb Padilla. Una rua pel mercat, esmorzar i un concurs de disfresses van animar un matí fred de temperatura però càlid pel que fa a l’ambient festiu que s’hi va viure.

Per la seva banda, Encants Nous va disfressar-se de dalt a baix. El mateix centre i els botiguers es van disfressar per atendre els clients el dia 10 d’una manera més divertida. L’eix, a més, va organitzar el sorteig d’un cap de setmana a Port Aventura.

Els comerciants de Cor Eixample, a més, van organitzar la primera Rua de Carnestoltes a la Dreta de l’Eixample. Va tenir lloc el 10 de febrer, des del passatge de les Escoles fins al passeig Sant Joan amb el carrer Provença, passant pel Mercat de la Concepció. Tot plegat, una oportunitat per fer festa i barri.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram