Carns Cinta

La parada ha passat a mans de les filles de la fundadora, la Cinta i la Yolanda. Foto: Ajuntament de Barcelona

L’Ajuntament de Barcelona ha distingit els millors comerços de la ciutat del 2023. Jaume Collboni va presidir dijous al vespre la 24a edició dels Premis Comerç de Barcelona. L’alcalde, aprofitant l’acte, va posar en valor el comerç de proximitat i el repte que suposa competir amb els gegants de la venda online: “Cap plataforma pot oferir el que vosaltres oferiu: qualitat, proximitat, tracte humà, complicitat, honestedat, confiança”.

Durant la gala, celebrada a les Drassanes Reials, es van lliurar també els guardons de la 12a edició dels Premis Mercats de Barcelona.

Una carnisseria de referència

Justament un dels guardons, el Premi Mercats Jordi Maymó, reconeix enguany la feina de Carns Cinta, establiment guanyador del premi a la millor iniciativa individual. Es tracta de la parada 51 i 55 del Mercat de la Concepció, al districte. “Des de fa més de 50 anys, el seu esperit innovador i creatiu els ha convertit en una carnisseria de referència al barri”, expliquen des del consistori.

L’encarregada d’engegar el negoci va ser Cinta Boada, que va treballar-hi durant dècades. Avui, la parada ha passat a mans de les seves dues filles: la Cinta i la Yolanda. Amb elles al capdavant, la carnisseria ha fet un pas més cap a la modernitat estrenant aquest 2023 la seva pròpia pàgina web. “D’aquesta manera, busquen facilitar l’accés dels seus productes al veïnat”, diuen des del consistori.