fira

Una edició anterior de la fira.Foto: Twitter (@isabelpalleja)

L’Eix Comercial Nou Eixample ja ho té tot a punt perquè els dies 2, 3 i 4 de juny se celebri l’onzena edició de la Fira d’Estiu de Comerç i Artesans. Les jornades tindran lloc als jardins Montserrat, entre Còrsega, Rocafort i Rosselló. També al mateix carrer Rosselló entre Rocafort i Calàbria.

Així doncs, la fira comptarà amb les parades dels comerços locals del barri i l’oferta en artesania, a més de les activitats que l’entitat ha organitzat per a tots els públics. Hi haurà jocs i tallers infantils, pintacares, balls, música i, fins i tot, una desfilada de moda d’home i de nens i nenes. Tot plegat distribuït en els tres dies que durarà.

La fira és una bona oportunitat per al veïnat i tothom qui s’hi acosti al llarg dels tres dies per descobrir el comerç local de l’Esquerra de l’Eixample, així com l’oferta en serveis i productes artesans que també ofereix el barri.

Amb tot, els tres dies de festa comercial tindran el mateix horari: la fira obrirà a les 10 h del matí i tancarà a les 21 h del vespre.

Barcelona Queer Market

D’altra banda, el 27 de maig la Xarxa de Comerç Divers va organitzar el Barcelona Queer Market al carrer Diputació, entre Aribau i Balmes.

Aquesta és una iniciativa que amb diferents paradetes, punts d’informació sobre entitats LGTBIQ+, activitats lúdiques i animació amb música en directe, espectacles i food trucks, vol reivindicar la diversitat a l’Eixample. Així, la jornada, va ser un èxit de participació durant tot el dia.