platja somorrostro explosiu

Aquesta zona de la platja es mantindrà avui tancada. Foto: Guàrdia Urbana

La platja del Somorrostro, del barri de la Barceloneta, ha viscut aquesta tarda una escena atípica. Tal com ha informat betevé, la presència d’un objecte que podria ser un artefacte explosiu, ha provocat que la Guàrdia Urbana desallotgi part de la platja.

Segons ha detallat el mateix mitjà, la Guàrdia Civil ha enregistrat imatges que ha enviat a la Unitat de Contraminat de l’Armada d’Espanya perquè les analitzi. De moment, se sap que l’objecte és circular i té un diàmetre de mínim 60 centímetres. Per conèixer més informació, caldrà esperar els resultats de les anàlisis i a què demà, dijous, la unitat de desactivació d’explosius es desplaci fins a la platja. És per aquesta raó que, segons han explicat fonts de la Guàrdia Civil a betevé, aquesta zona de Somorrostro es mantindrà avui tancada i segurament també demà.

No és la primera vegada que una platja de Barcelona viu una situació així. L’estiu del 2019 es van trobar a la platja de Sant Sebastià, també a la Barceloneta, un projectil que, probablement, era de la Guerra Civil.