La seu del Col·legi d’Arquitectes de catalunya acollirà la Festa de l’Arquitectura de Ciutat Vella. Foto: COAC

El diumenge 26 de maig Ciutat Vella celebrarà la quarta de les Festes que el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya organitza als districtes amb l’objectiu d’apropar l’arquitectura a la ciutadania. En aquesta ocasió l’esdeveniment girarà entorn de la seu de Barcelona del Col·legi, a la plaça Nova, un edifici a descobrir al centre de la ciutat.

Amb motiu de la festa l’edifici s’obrirà a la ciutadania per gaudir de les vistes des de la vuitena planta, dels frisos exteriors i interiors de Pablo Picasso que conté l’edifici, i dels seus espais recentment rehabilitats, amb visites guiades i tallers familiars entorn de l’univers de l’artista Picasso. També tots els arquitectes i ciutadania presents podran estampar la seva signatura i el seu nom als vidres de l’edifici, com a mostra de la força del col·lectiu.

Al llarg de tot el matí hi haurà visites guiades, un taller d’artistes amb El Globus Vermell i la possibilitat de veure l’exposició 4a Mostra d’Arquitectura de Barcelona. A les 11:00 també hi haurà una activitat de dibuix arquitectònic, Sketchakucha, a càrrec de Urban Sketchers Barcelona. I a les 11:30, una trobada de dibuix a la terrassa.

10 Festes d’Arquitectura

Les Festes d’Arquitectura es duen a terme en diferents espais de la ciutat amb l’objectiu de valorar un espai o un edifici concret de cada districte: identificar-lo, conèixer els reptes que té al davant i donar-los impuls, tant entre la ciutadania com entre les institucions. Al voltant d’aquests espais públics i edificis, s’organitzen visites guiades, xerrades, concerts i diferents tipus de tallers per apropar el col·lectiu d’arquitectes i l’arquitectura a tota la ciutadania.

El calendari de les festes vinents és el següent:

  • 1 de juny. CAS Sarrià-Jardí Fènix, Sarrià-Sant Gervasi, de 10:00 a 14:00
  • 2 de juny. Ateneu la Bòbila, Nou Barris, d’11:00 a 14:00
  • 8 de juny. Passeig de la Zona Franca, 220, Sants-Montjuïc, d’11:00 a 14:00
  • 9 de juny. Plaça de la Font d’en Fargues, Horta-Guinardó, d’11:00 14:00
  • 15 de juny. Plaça del Canòdrom, Sant Andreu, d’11:00 a 14:00
  • 16 de juny. Recinte de l’Escola Industrial, Eixample
WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram