Bicitaxis Collboni

El consistori es mostra satisfet de la seva campanya contra els bicitaxis. Foto: Blanca Blay/ACN

L’Ajuntament ha requisat un centenar de bicitaxis i ha imposat 230 sancions durant l’estiu. Així ho anunciava ahir el primer tinent d’alcaldia d’Economia, Jaume Collboni, que va afirmar que l’activitat dels bicitaxis a la ciutat “és història”.

Els vehicles requisats es troben actualment en un dipòsit municipal i el consistori no descarta que se’n requisin més si en veuen operant per la ciutat. Un cop tramitat el procés sancionador, els propietaris del centenar que estan dipositats podran endur-se’ls però no fer-los servir per transportar passatgers.

En l’atenció als mitjans, Collboni va reivindicar la campanya d’erradicació impulsada des del consistori: “És obvi que el paisatge de la nostra ciutat ha canviat aquest estiu”, va dir amb relació a barris com la Barceloneta, on hi havia més bicitaxis.

A més, va reiterar que els vehicles són una font d’inseguretat viària i també va destacar que els carrils bici ara seran més segurs, al mateix temps que també es va referir a la suposada vinculació d’alguns bicitaxis amb el tràfic de substàncies estupefaents.