El punt d’informació s’obre en una zona on a l’estiu es concentra molta gent. Foto: Blanca Blay / ACN

Barcelona fa un pas més endavant en defensa dels drets LGTBI. L’Ajuntament ha obert al Front Marítim un punt d’informació contra les violències masclistes i l’LGTBIfòbia per detectar abusos o casos de violència que es puguin donar al carrer o, per una altra banda, assessorar persones interessades.

El punt d’informació estarà ubicat exactament a la cruïlla que hi ha entre el Passeig Marítim de la Barceloneta i el carrer de Trelawny i funcionarà fins al 28 d’agost els divendres i els dissabtes des de les 19 hores fins a la 1 de la matinada.

Atenció a possibles víctimes

L’equip d’aquest nou espai està conformat per quatre persones expertes en violència masclista i LGTBIfòbia, dues de les quals estaran fixes al punt informatiu i les altres dues circularan a peu per la zona. El servei, tal com ha indicat l’Ajuntament, permet prestar “una atenció acurada i en un entorn còmode i de confiança a aquelles persones que han patit qualsevol mena de violència o bé volen rebre informació i assessorament”.

La raó per la qual l’Ajuntament ha elegit el Front Marítim per instal·lar aquest servei és perquè, segons ha recordat, es troba en un espai on hi ha una elevada afluència de persones i, a més, perquè és una zona turística.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram