La nova regidora, Mercè Homs, es dedicarà al seu càrrec en exclusiva. CiU

Hi ha territoris que, per la seva complexitat, requereix una mirada i un tacte especial per part de l’Ajuntament. L’ha de dirigir algú que el conegui bé, que hi estigui a sobre, i que se l’estimi. Així mateix ho ha considerat vers a Ciutat Vella el nou alcalde, Xavier Trias. Per això, ha escollit com a nova responsable política del districte a la convergent Mercè Homs. Aquesta pedagoga de 36 anys és regidora del consistori des del 2007. Va ser l’any 2003 quan va integrar-se a Convergència Democràtica, i des de l’any següent és la presidenta de l’agrupació a Ciutat Vella.

Xavier Trias ha encarregat a Homs la regidoria de Ciutat Vella en exclusivitat, no haurà de combinar aquesta responsabilitat amb cap altra. Aquest fet corrobora la implicació que, segons el nou alcalde, cal que s’apliqui al districte. Homs treballarà exclusivament per al seu territori, per resoldre els conflictes o mancances que hi puguin sorgir.

A més, l’alcalde Xavier Trias ja li ha posat deures tant a Mercè Homs com a la resta de regidors de districte. L’edil, que atorga una destacada importància als barris per encarrilar el futur de la ciutat, els ha indicat que prioritzin la feina a peu de carrer, que constatin les inquietuds, preocupacions i idees del seu veïnat.

EL PP SURT GUANYANT

Per altra banda, el Partit Popular ha aconseguit que el Tribunal Constitucional li atorguin un regidor més al consistori, en detriment de Convergència i Unió, que es queda amb 14, lluny dels 21 que donen la majoria al plenari.