Les obres no s’enllestiran fins aproximadament dos mesos. C. Gómez

Les obres de remodelació del carrer Joaquim Costa, que uneix la ronda Sant Antoni amb el cor del Raval, encaren la recta final. Fins al moment les obres s’estan executant en els terminis estipulats i l’Ajuntament calcula que ja s’han enllestit tres quartes parts del projecte. La resta de les obres s’enllestiran entre finals d’abril i mitjans de maig, moment en què la reforma de la principal artèria d’entrada al Raval, pel seu vessant nord, quedarà enllestida.

MÉS SEGURETAT I NETEJA

Malgrat que l’Ajuntament va iniciar aquest projecte fent cas d’una petició dels veïns de la zona, durant la festa d’inauguració que es va celebrar el darrer dissabte de febrer, l’alcalde Hereu va rebre les queixes d’alguns veïns del barri que van reclamar al batlle de Barcelona un esforç per millorar la neteja del carrer i incrementar la presència policial a punts com la cantonada amb el carrer Valldonzelles on els veïns denuncien que es trafica amb drogues.

PER ALS VIANANTS

La reforma ha convertit Joaquim Costa en un carrer amb preferència per als vianants, i en aquest sentit s’ha transformat en una via de plataforma única i s’ha restringit la circulació de vehicles. A més a més també s’ha millorat l’accessibilitat del carrer, s’hi ha instal·lat una xarxa de recollida pneumàtica des del carrer Ferlandina fins a Carme, i s’ha renovat el seu enllumenat i mobiliari urbà. Tot plegat s’ha pogut realitzar gràcies a una partida pressupostària d’aproximadament 3,5