L’AV de La Barceloneta considera que les mesures són insuficients. Foto: Àlex Recolons/ACN

L’Associació de Veïns de la Barceloneta ha assegurat que les mesures anunciades per l’Ajuntament, que consistiran a remullar les platges i les places, per acabar amb les grans concentracions de gent per fer botellades no serviran per a res.

“Les remullades només funcionen de veritat quan són grups petits, no milers de persones. A més, les persones acudeixen a les aglomeracions de cada cap de setmana, acostuma a estar dretes i ballant”, diu Manel Martínez, vicepresident de l’entitat. Martínez també recorda que, perquè Ciutat Vella pugui acostar-se a una solució més real, cal realitzar campanyes de conscienciació sobre algunes de les conseqüències de les botellades. “Cal recordar a peu de carrer i a les xarxes socials l’augment de casos, les molèsties que provoquen els veïns o tota la brutícia que es genera a les platges i els carrers”, sentencia.

De moment, el que ha descartat l’Ajuntament és tancar les platges perquè, com va recalcar el regidor d’Emergència Climàtica i Transició Ecològica, Eloi Badia, són “espais de descompressió”. Tot i això, hi haurà un dispositiu especial per tractar de controlar millor la situació i, a més, el regidor va recomanar no anar a les platges.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram