La Catedral. Arxiu

Durant aquest cap de setmana, en el marc del projecte 48H Open House, les principals joies arquitectòniques de la ciutat han obert les seves portes a la mirada curiosa de tots els ciutadans de Barcelona. Aquesta iniciativa, que s’ha exportat d’altres ciutats com Nova York o Dublín, ha permès la ciutadania descobrir alguns dels racons més màgics de la ciutat per mitjà d’una visita guiada realitzada per membres del Col·legi d’Arquitectura.

Centenars de barcelonins van convertir aquesta experiència en un èxit d’assistència i, segons fonts de l’Ajuntament, pràcticament han assegurat que la cita es torni a repetir en properes edicions.

Durant el cap de setmana s’han organitzat rutes per tots els Districtes de Barcelona, però Ciutat Vella, pel seu caràcter més històric, ha estat el que ha comptat amb un major nombre d’edificis oberts al públic, un total de 30. D’aquesta trentena, 12 es troben al barri Gòtic, que ha esdevingut un dels punts neuràlgics de la primera edició del 48H Open House.

L’Ateneu Barcelonès i la seva biblioteca, la seu del Col·legi d’Arquitectes de Barcelona o la Catedral van ser alguns dels emplaçaments més freqüentats del barri Gòtic, on també es podien visitar la Capella del Palau, la Casa de la Ciutat, la Casa Xavier Calicó, Santa Maria del Pi, la Sala Parés o el Palau Moja, entre d’altres.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram