Els Mossos d’Esquadra van detenir al Raval, el passat 21 de març, al presumpte autor de 16 robatoris amb violència i intimidació a joves.

La policia investigava una sèrie de robatoris que s’estaven produint des del passat mes de febrer entre la plaça Castella, el carrer Tallers i a la Rambla Catalunya. Les víctimes sempre seguien un patró comú: es tractava de joves en edats compreses entre els 16 i els 22 anys que anaven sols o en parella.

El detingut els desplaçava fins a un racó, els intimidava verbalment o amb objectes punxants i, en alguna ocasió, arribava fins a l’agressió si no aconseguia el seu botí. El lladre els robava els diners i els objectes de valor que duien a sobre així com les targetes de crèdit obligant-los a facilitar-li també el número de seguretat necessari per poder extreure els diners del caixer.

Uns dies abans de la seva detenció, els agents van escorcollar el domicili del detingut on hi van trobar la roba utilitzada per a cometre els robatoris i diversos telèfons mòbils que, suposadament, hauria aconseguit en algun dels seus assalts.

Amb aquestes proves els Mossos van procedir a la detenció d’aquest individu, de 31 anys i de nacionalitat espanyola, acusat de ser el presumpte autor dels esmentats atracaments.

El detingut, que tenia antecedents policials, va passar a disposició judicial i actualment es troba ingressat a la presó.

Tot i així, la policia continua amb la investigació ja que no descarta la seva implicació en altres furts similars.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram