El moll de la Barceloneta serà el punt neuràlgic de la festa del Dia del Migrant. J.S.

El moll de la Barceloneta acollirà aquest diumenge, 24 d’octubre, una festa popular que tractarà de fer caure els estereotips i els prejudicis vers les persones immigrades. Es tracta de la celebració del Dia del Migrant, una festa ciutadana que se celebra anualment i que acull infinitat d’activitats per a totes les edats, amb un element comú: la convivència entre les cultures i el respecte vers les diferències.

La festa començarà al migdia amb la Mostra d’Entitats, una trobada en la que hi participaran fins a 37 associacions i que comptarà amb uns 400 voluntaris. Aquesta és només una de les activitats que es trobaran al moll de la Barceloneta, entre les 12 del migdia i les 18 hores, hora en què finalitzarà. Juntament amb aquesta mostra d’entitats, també hi haurà una mostra gastronòmica, que farà gaudir als visitants.

Durant aquestes sis hores es podrà participar en diferents tallers de maquillatge, de construcció de pinyates, de màscares, etc. També hi haurà un torneig de futbol 3 x 3. Per inscriure’s, cal escriure a [email protected]; posant-hi el nom de l’equip, els noms dels tres jugadors, la seva edat, i un telèfon de contacte. La música serà un altre reclam, amb les actuacions de les més diverses bandes i conjunts. Des de música caribenya fins a africana, passant per eslava o de Bangladesh.