Jordi Arias

Foto: Bebe-Té

El projecte Bebe-Té de Jordi Arias va néixer fa quinze anys, primer a Horta i després al carrer Parlament del barri de Sant Antoni, on ha esdevingut un dels comerços de referència.

Com va sorgir la idea d’obrir una botiga a Sant Antoni?
Jo soc del barri d’Horta, però vaig venir a viure fa uns anys a Sant Antoni i me’n vaig enamorar. Va sorgir l’oportunitat d’obrir una botiga aquí i ara ja fa vuit anys que hi treballem.

Què té Sant Antoni que no tinguin altres barris?
Sant Antoni té una vida impressionant. És una zona cèntrica amb un fort sentiment de poble que atrau molta gent d’altres barris i d’altres països. M’agrada aquesta barreja multicultural.

Com ha canviat el consum de te en els darrers temps?
Abans no s’entenia, faltava educació i més consum. Ara, amb les noves generacions i l’esclat de les xarxes, s’ha produït una obertura molt gran envers el món del te. Tenir pàgina web i estar present a les xarxes és primordial.

D’on prové aquesta passió pel te i les infusions?
Jo vaig estudiar pedagogia, però el meu pare ha estat botiguer tota la vida i he mamat comerç. També feia temps que era consumidor de te i em costava trobar botigues amb un producte de qualitat. Vaig decidir unir les dues coses i obrir una botiga especialitzada, però de proximitat.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram