Tal com marca la tradició, si hi ha un dolç que no pot faltar durant aquests dies, sobretot el Dilluns de Pasqua, és la Mona. Enguany s’ha celebrat la segona edició de La Millor Mona de Pasqua amb l’objectiu de donar veu i projectar l’artesania de la professió flequera i pastissera rere aquesta tradició.
Les millors Mones
Tot i que el primer lloc del Premi Mona Tradicional Brioix se l’ha endut el Forn i Pastisseria El Racó, el segon i tercer lloc l’han ocupat dues propostes barcelonines: el Forn i Pastisseria Gil i el forn Panes Creativos, del mestre Daniel Jordà.
Millor ou de xocolata
D’altra banda, l’escola i pastisseria L’Atelier ha liderat la categoria a millor mona d’ou de xocolata amb una obra inspirada en el conte infantil ‘Els tres porquets’.
Vessant solidari
El concurs també ha tingut el seu vessant més solidari, ja que totes les mones participants s’han lliurat a La Casa de Sofía, vinculada a l’Hospital Sant Joan de Déu, perquè les puguin gaudir els infants del centre.