coca Sant Joan

La millor coca creativa de Sant Joan. Foto: Ajuntament Barcelona

Els forns de pa i pastisseries ja escalfen motors i és que s’acosta Sant Joan i amb ell arriba el temps de les esperades coques de Sant Joan. Unes postres que no poden faltar a cap taula ni durant la revetlla ni el 24 de juny, Sant Joan.

Les coques són les postres per excel·lència d’aquell dia. Per aquest motiu, enguany, s’ha celebrat la cinquena edició del concurs: La millor coca de Sant Joan de Catalunya. El certamen, organitzat per l’agència de comunicació Sr. y Sra. Cake i celebrat a l’Antiga Fàbrica d’Estrella Damm, ha comptat, ni més ni menys, que amb 250 coques participants.

La millor coca creativa a Barcelona

D’entre totes les coques, el primer premi a la millor coca creativa se l’ha endut el forn Montserrat Forners, situat al número 366 de carrer Castillejos de Barcelona.

La coca d’aquest forn del Baix Guinardó ha estat confeccionada amb un brioix laminat amb capes de mantega i gelatina de mandarina amb altres fruites, destacant el maracujà. A més, l’originalitat de la coca, en forma de trena, i la distribució de les fruites confitades per guarnir-la li han atorgat la victòria.

Millor coca de xocolata

Una altra de les premiades del concurs ha estat la Pastisseria Barcelona que s’ha endut el premi a millor coca de Sant Joan de xocolata. El que han atorgat la victòria a aquesta coca han estat la seva esponjositat i l’equilibri de sabors, entre l’amargor i el dolç de la xocolata. La Pastisseria Barcelona compta amb una botiga al carrer d’Aragó i una altra a la Via Augusta.

WhatsAppEmailXFacebookTelegram