El CAP Els Pinetons de Ripollet ja torna a funcionar en el seu horari habitual. Foto: Google Maps

El CAP Els Pinetons de Ripollet ha tornat a obrir, a partir d’avui, en el seu horari habitual, de 8 a 20 h. Fent referència al retorn d’aquest centre sanitari de Ripollet, l’ICS ha recordat a la població que s’han habilitat diverses vies per contactar amb el centre, abans de dirigir-s’hi presencialment.

L’objectiu és reorganitzar l’accés als serveis sanitaris i evitar les visites presencials innecessàries, per poder oferir atenció sanitària amb seguretat, davant la situació actual causada pel coronavirus. Per tant, s’ha demanat als veïns que programin les seves visites a través de la pàgina web de l’ICS, en la qual es pot donar a conèixer el motiu de la visita perquè el personal d’atenció primària gestioni la petició i contacti amb els pacients.

S’ha habilitat també el número de telèfon 93 728 44 44, des d’on es donarà una resposta adequada a cada cas, ja sigui indicant que el pacient es dirigeixi presencialment al centre o resolent la seva consulta per telèfon sense haver de desplaçar-se al CAP.