Els fanals de l’avinguda Canaletes. Foto: Aj. de Cerdanyola

L’Ajuntament de Cerdanyola segueix amb el programa municipal de millora de l’enllumenat públic de la ciutat, aplicant criteris de sostenibilitat, eficiència energètica i perspectiva de gènere. La darrera actuació, iniciada durant aquesta primera setmana d’octubre, consisteix a substituir 246 lluminàries de baixa eficiència i alta contaminació lumínica per unes de tecnologia led amb alta eficiència i sense contaminació lumínica.

En aquesta fase s’estan substituint els fanals tipus bola per uns d’unidireccionals amb llum led al carrer de Collserola (35), al carrer de la Pedrera (28), al carrer de la Gatosa (20), al carrer del Boix (18), al carrer del Roure (39), al carrer de Bergara i placeta (32), al carrer de la Costa (12), a la plaça de la Costa (10), al carrer de Numància (12), al carrer de Pompeu Fabra (12) i a l’avinguda de Canaletes (28).

Amb aquesta instal·lació es redueix més d’un 50% la potència de l’enllumenat, cosa que representa un bon estalvi de l’energia consumida i alhora augmenta la sensació d’il·luminació.