Música i cultura popular es van unir a la festa. Foto: Ripollet Cultura

Ripollet va viure del 23 al 26 d’agost tot un èxtasi cultural i musical amb la Festa Major. Enguany bona part de la diversió passava per moure l’esquelet a ritme de rock, electrònica, ska i reggae, tal com va programar la Comissió de Festa Major.

El gran nom va ser Gatillazo, format per alguns antics membres de la polèmica i contestatària La Polla Records, i liderat per l’incombustible Evaristo Páramos. Enguany també se celebrava la 27a edició del Ripollet Rock Festival, amb grups de Suècia i Alemanya com a convidats de luxe.

Les xarangues Band the Marxa, Zebrass i la Xamuskina, per la seva part, van aportar la cara més festiva de l’escena musical, que va tenir molta varietat. Un exemple és la nit de concerts amb música electrònica, en la qual van actuar David HDJ i DJ Lunpens.

CULTURA VIVA I POPULAR
El pregó de la Festa Major va tenir l’Any Scènica com a protagonista, ja que el 2019 és l’Any de les Arts Escèniques a Ripollet. A banda, qui també va tenir-hi un paper destacat va ser la cultura popular. Els Versots dels Diables i la Cercavila Infernal van fer pujar la temperatura de Ripollet, que va tenir el zenit amb el castell de focs artificials.

També va ser una Festa Major molt especial per als Grallers, que enguany fan 10 anys. Van ser els acompanyants de luxe als Gegants i les sardanes que van omplir la vila.