L’administració Can Berni-La Romanica va repartir-lo. Foto: Google Maps

Barberà va rebre un pessic de sort el passat 6 de gener en el sorteig de la rifa de Reis. El segon premi va caure a la vila, amb un total de 750.000 euros i 75.000 per dècim. Aquesta darrera xifra és la que es va endur un veí afortunat, que va comprar el número 21816 a l’Administració Can Berni-La Romanica, situada a la via Sant Oleguer. El propietari del local, en Berni, ha explicat a Línia Vallès com ho va viure. “Estàvem contentíssims, ho vam celebrar al bar juntament amb la meva dona, tot i que no em vaig adonar que l’havia repartit fins al cap d’una estona quan em van trucar”, recorda.

Tot i que només va repartir un dècim de la sèrie, destaca la bona sort de l’administració: “és el segon premi important que donem en només tres anys de negoci, ja que al març en vam donar un de la loteria Nacional”.

D’altra banda, explica que el premiat li va trucar el vespre del mateix dia per agrair-li la bona fortuna: “No s’ho creia, em va donar les gràcies i també em va explicar que en repartiria la majoria entre els seus fills, ja que és un home gran”. A més, assegura que tot i no voler-ho fer públic com acostuma a passar en casos de premis importants, coneix el guanyador.

El fet d’haver repartit el dècim, a més, ha suposat una injecció de popularitat per al seu local. En Berni assegura que “s’ha escampat la veu i ara ve gent que no havia vingut mai”.