La Festa Major Roser de Maig d’enguany serà virtual. Foto: Aj. de Cerdanyola

La Festa Major Roser de Maig de Cerdanyola d’enguany s’havia de celebrar entre l’1 i el 4 de maig, però fa setmanes que ja es va anunciar que se suspenia. Moltes entitats cerdanyolenques, però, ja tenien organitzades les activitats per festejar aquesta tradició al municipi. És per això que, després de l’èxit del Sant Jordi virtual, l’Ajuntament ha decidit que el Roser de Maig es festejarà virtualment.

Des del consistori han proposat a la ciutadania seguir la Festa Major Roser de Maig per les xarxes socials (@roserdemaig), on es podrà participar en les actuacions, presentacions i activitats programades. Per exemple, avui mateix, la Secció Local d’ERC a Cerdanyola ha convocat el concurs #PreguntesRoserDeMaig, que consisteix a respondre diàriament les qüestions que es penjaran al perfil d’Instagram @ERCerdanyola, entre demà i dimarts. El guanyador rebrà 50 euros per consumir en un dels bars i restaurants de Cerdanyola, quan aquests puguin tornar a obrir. “Amb aquesta iniciativa expressem el nostre suport al comerç local”, han comunicat des d’aquest grup municipal.

La suspensió presencial de la Festa Major Roser de Maig és una baula més de la cadena d’activitats que s’han cancel·lat a Cerdanyola. El govern municipal va comunicar setmanes enrere que va prendre la decisió de suspendre el Roser de Maig al carrer perquè, actualment, la prioritat del consistori és cuidar els veïns del municipi “donada la situació d’alarma sanitària per la qual passa tot el país”.